Bladschaal
Nieuws
Op deze pagina kunt u het laatste nieuws lezen over 'Moza´ek Ó la Gaudi' en werkstukken zien die in bewerking zijn.

Workshops in 2021
Op dit moment is het nog niet bekend wanneer er weer een reguliere moza´ekworkshop wordt georganiseerd. Zodra daar meer over bekend is, zal dat op deze pagina vermeld worden. De personen die op de ge´nteresseerde lijst staan worden uiteraard via een email ge´nformeerd.

Voor overige zaken zoals bijv. het noteren van jouw naam op de ge´nteresseerdenlijst voor het volgen van een workshop, kan ook door middel van het versturen van een berichtje via 'Contact'. Zodra er een nieuwe datum voor een workshop bekend is, word je daarover via een mail ge´nformeerd.

Er wordt ook nagedacht over verrassende nieuwe moza´ek-initiatieven om op termijn misschien ook op andere mooie (Griekse) eilanden dan bijv. Rhodos iets te organiseren. Denk daarbij aan: Kreta, Paros, Naxos, Santorini of misschien wel Ibiza. Foto's van de Try-out reis naar Rhodos (mei 2015) zijn te vinden bij de foto's van de workshops.
Informatie over de workshops (incl. de eventuele moza´ekreizen) verwijs ik naar het kopje Workshops.

Op zaterdag 16 juni 2018 was Moza´ek a la Gaudi voor het laatst op de Summerfair aan de Asselsestraat te zien. Vorig jaar hebben we op de Summerfair van zaterdag 29 juni 2019 niet deelgenomen. Dit jaar zal ook niet lukken, maar wie weet wel weer volgend jaar! De fair is een plezierige en succesvolle dag waarbij allerlei winkeliers en bedrijven zich presenteren. Daarnaast zijn er ook allerlei creatieve uitingen waar het moza´ekgebeuren ook onder valt. Live muziek geeft het geheel een swingende noot. Verder is er straattheater, kindervertier en allerlei drank- en eetgelegenheden.

Nog in bewerking ...
Hieronder ziet u foto's van moza´ekwerken die momenteel onder handen zijn.
Het betreft een groot werk van Jip & Janneke (formaat 72 x 80 cm). Jip en Janneke zitten samen op de bank en vieren feest. De hond en 2 katten dartelen om hun heen en halen kattekwaad uit. De kleuren zijn zeer divers, o.a. 2 tinten paars, zwart, wit, rood en oranje.

Daaronder zijn werken te zien....


  Summerfair Apeldoorn   17 juni 2017  


  Jip & Janneke 2015   In bewerking:  


  In bewerking, Vrouwen van Santorini:   2 x 9-luik:  


  Katten in Herfst   Katten in Winter  


  ......   ......