Bladschaal
Nieuws
Op deze pagina kunt u het laatste nieuws lezen over 'Moza´ek Ó la Gaudi' en werkstukken zien die in bewerking zijn.

Workshops in 2019 en 2020
Op dit moment is het nog niet bekend wanneer er weer een reguliere moza´ekworkshop wordt georganiseerd. Vermoedelijk zal dat pas weer in 2020 zijn.
Het was het plan om in de eerste week van september op het Griekse eiland Rhodos een moza´ekworkshopweek te verzorgen. Maar dat is helaas toch niet doorgegaan. Maar mocht je daar wel interesse in hebben voor op een ander moment, dan kan dat via het 'Contact'-formulier aangegeven worden en dan ontvang je zo spoedig mogelijk aanvullende informatie als er nieuwe plannen zijn.
Voor overige zaken zoals bijv. het noteren van jouw naam op de ge´nteresseerdenlijst voor het volgen van een workshop, kan ook door middel van het versturen van een berichtje via 'Contact'. Zodra er een nieuwe datum voor een workshop bekend is, word je daarover via een mail ge´nformeerd.

Er wordt ook nagedacht over een verrassend nieuw moza´ek-initiatieven om op termijn misschien ook op andere mooie (Griekse) eilanden iets te organiseren. Denk daarbij aan: Kreta, Paros, Naxos, Santorini of misschien wel Ibiza. Foto's van de Try-out reis naar Rhodos (mei 2015) zijn te vinden bij de foto's van de workshops.
Informatie over de workshops (incl. de eventuele moza´ekreizen) verwijs ik naar het kopje Workshops.


Op zaterdag 16 juni 2018 was Moza´ek Ó la Gaudi voor het laatst op de Summerfair aan de Asselsestraat te zien. Dit jaar hebben we op de Summerfair van zaterdag 29 juni 2019 geen deelgenomen. Wie weet wel volgend jaar! De fair is een plezierige en succesvolle dag waarbij allerlei winkeliers en bedrijven zich presenteren. Daarnaast zijn er ook allerlei creatieve uitingen waar het moza´ekgebeuren ook onder valt. Live muziek geeft het geheel een swingende noot. Verder is er straattheater, kindervertier en allerlei drank- en eetgelegenheden.

In bewerking ...
Hieronder ziet u foto's van moza´ekwerken die momenteel onder handen zijn.
Het betreft een groot werk van Jip & Janneke (formaat 72 x 80 cm). Jip en Janneke zitten samen op de bank en vieren feest. De hond en 2 katten dartelen om hun heen en halen kattekwaad uit. De kleuren zijn zeer divers, o.a. 2 tinten paars, zwart, wit, rood en oranje.

Daaronder zijn werken te zien....


  Summerfair Apeldoorn   17 juni 2017  


  Jip & Janneke 2015   In bewerking  


  ......   ......  


  ......   ......  


  ......   ......